Hoeveel kost Spotify Premium?

Als je op zoek bent naar een verbeterde luisterervaring, biedt Spotify verschillende Premium-abonnementen aan. Met deze abonnementen heb je geen last van advertenties, het verbetert de geluidskwaliteit en zodoende kun je muziek offline luisteren. In dit artikel duiken we diep in de kosten van Spotify Premium en de verschillende abonnementsopties zoals Spotify Premium Family, Duo en Student.

Wat is Spotify Premium?

Spotify Premium is een betaalde upgrade van de standaard gratis Spotify-ervaring. Premium-gebruikers kunnen genieten van onbeperkte toegang tot Spotify’s uitgebreide aanbod zonder onderbrekingen van advertenties. Extra voordelen zijn offline luisteren, verbeterde geluidskwaliteit, en toegang tot exclusieve content, waardoor de algemene Spotify streams en podcast streams een hogere kwaliteit hebben.

Hoeveel kost Spotify Premium?

De prijs van een standaard Spotify Premium abonnement is momenteel ongeveer €9,99 per maand. Dit is ideaal voor individuele gebruikers die op zoek zijn naar een volledige ononderbroken luisterervaring.

Spotify Premium kopen

Om Spotify Premium te kopen, ga je naar de Spotify-website of gebruik je de app. Na het inloggen kies je ‘Premium’ in het menu en volg je de instructies om je abonnement te activeren. De betalingsopties varieren van creditcard en PayPal tot betalingen via mobiele providers.

Verschillende Spotify Premium abonnementen

Voor degenen die specifieke behoeften hebben, biedt Spotify meerdere Premium-abonnementsopties:

Spotify Premium Family

Voor gezinnen biedt Spotify het Premium Family abonnement aan voor ongeveer €14,99 per maand. Dit plan laat tot zes gezinsleden elk genieten van hun eigen Premium-account onder één betaalplan, compleet met Family Mix, een speciale playlist die zich aanpast aan de voorkeuren van alle leden.

Spotify Premium Student

Studenten kunnen gebruik maken van Spotify Premium Student voor slechts €4,99 per maand. Dit abonnement biedt alle Premium-voordelen en is beschikbaar voor studenten aan erkende onderwijsinstellingen.

Spotify Premium Duo

Koppels of huisgenoten kunnen kiezen voor Spotify Premium Duo, dat twee Premium-accounts biedt voor €12,99 per maand. Dit abonnement bevat de Duo Mix, een playlist die zich aanpast aan de muzieksmaken van beide gebruikers.

Spotify Premium opzeggen

Als je je Spotify Premium abonnement wilt opzeggen, kan dat eenvoudig via je accountinstellingen op de Spotify-website. Na het opzeggen blijf je tot het einde van de betaalde periode van de Premium-voordelen genieten.

Boost je Spotify

Met een stijgend aantal Spotify maandelijkse luisteraars biedt Premium een exclusieve luisterervaring die de band tussen artiesten en hun volgers versterkt. De mogelijkheid om Spotify podcast streams in hogere kwaliteit te beluisteren trekt een groeiend publiek dat waarde hecht aan zowel inhoud als geluidskwaliteit. Bovendien stelt Spotify Premium gebruikers in staat om hun Spotify volgers sneller te laten groeien door verbeterde toegankelijkheid en gebruikersgemak. 

Joris Veldman

Social Media Expert voor 99Likes.nl. Ik leer jou op 99likes alles over social media. Of je nu je wachtwoord vergeten bent bij TikTok of meer volgers wilt via Instagram, ik heb de antwoorden. Heb je zelf vragen? Neem gerust contact met mij op.

Help ons ook eens viraal gaan!

In dit artikel
Onze producten
Ook interessant