Hoe werkt Spotify Family?

Spotify Premium Family is een abonnement waarmee je muziek met je hele gezin kunt delen. In dit artikel leggen we uit hoe Spotify Family werkt, wat de voordelen zijn, en hoe je je gezinsleden kunt uitnodigen om deel te nemen aan jouw abonnement. We zullen ook kijken naar de kosten en andere relevante aspecten van het delen van een Spotify Family account.

Wat is Spotify Premium Family?

Spotify Premium Family is een abonnement dat tot zes gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, toegang geeft tot alle voordelen van Spotify Premium. Elk lid krijgt zijn eigen individuele account, wat betekent dat ieders muziekvoorkeuren, playlists en aanbevelingen privé blijven. Dit abonnement is ideaal voor gezinnen die willen genieten van muziek zonder onderbrekingen, advertenties, en met de mogelijkheid om muziek offline te beluisteren.

Spotify Family prijs

De Spotify Family prijs is aantrekkelijk omdat het aanzienlijk goedkoper is dan meerdere individuele Premium abonnementen af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand kunnen tot zes gezinsleden genieten van alle premium voordelen. Dit maakt het een goedkope optie voor gezinnen die hun liefde voor muziek willen delen.

Hoe stel je een Spotify family Account in?

Het instellen van een Spotify Family account is eenvoudig. De hoofdgebruiker moet eerst inloggen op zijn of haar Spotify-account en het Premium Family abonnement kiezen. Na betaling wordt de hoofdgebruiker gevraagd om thuisadressen te bevestigen om te zorgen dat alle leden op hetzelfde adres wonen.

Spotify Family uitnodigen

Nadat het account is ingesteld, kan de hoofdgebruiker andere gezinsleden spotify family uitnodigen via e-mail. Elk gezinslid ontvangt een uitnodigingslink en zodra ze deze accepteren en hun adres bevestigen, hebben ze toegang tot hun eigen Premium account.

Voordelen van Spotify Family delen

Door een spotify family account te delen, kan elk gezinslid niet alleen genieten van Spotify Streams en Spotify Saves, maar ook van Spotify Podcast Streams. Bovendien blijft elk gezinslid zijn muziekvoorkeuren en afspeellijsten privé, wat betekent dat je niet gestoord wordt door de muziekkeuzes van andere gezinsleden.

Geniet goedkoper van Spotify als gezin

Spotify Premium Family is een uitstekende keuze voor gezinnen die hun passie voor muziek willen delen terwijl ze genieten van alle voordelen van Spotify Premium. Met de mogelijkheid om tot zes accounts te hebben onder één abonnement dat goedkoper is dan een gewoon premium account p.p., is Spotify Family een goede keuze voor een gezin. 

Joris Veldman

Social Media Expert voor 99Likes.nl. Ik leer jou op 99likes alles over social media. Of je nu je wachtwoord vergeten bent bij TikTok of meer volgers wilt via Instagram, ik heb de antwoorden. Heb je zelf vragen? Neem gerust contact met mij op.

Help ons ook eens viraal gaan!

In dit artikel
Onze producten
Ook interessant