YouTube Shorts Likes

Vanaf  0,49

Je staat op het punt om ✅ shorts likes te kopen voor je YouTube account. 99Likes.nl staat garant voor👍

🔥Kwalitatieve shorts likes & organische groei
🔥Snelle levering & betrouwbare service
🔥Veilig & discreet

Je social media groeien is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij onze 🏆 service. Kies het aantal shorts likes dat jij wilt, na betaling worden de shorts likes direct 🚀 geleverd.

Selecteer hier het aantal likes dat jij wilt kopen om jouw YouTube short te laten groeien
Veel gestelde vragen

Het kopen van Likes voor je YouTube Shorts kun je al doen voor € 0,49 voor 20 Short Likes. Wil je meer Short Likes? Klik dan op “Kies een optie” onder “Aantal” in de bestelpagina hierboven om te zien welke opties er allemaal zijn inclusief prijzen. Bovendien krijg je bij een aankoop vanaf 10 euro een 10% korting op de gehele bestelling!

Het kopen van onze Short Likes brengt als voordeel met zich mee dat je profiel er populair en tevens professioneel uitziet. Met onze kwalitatief hoogstaande Short Likes, onderscheid je jouw YouTube profiel ten opzichte van anderen.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • IDeal
 • Bancontact
 • Bankwire
 • EPSEPS
 • Sofort

Naast het kopen van Short Likes bij 99Likes.nl, zijn er meerdere manieren om meer Likes te ontvangen op je YouTube Shorts. We sommen er hieronder 5 voor je op:

 1. Focus op de eerste seconden
 2. Houd het simpel en direct
 3. Creëer interactie
 4. Maak gebruik van een verticale video mobiel kijkersgemak
 5. Wees uniek

Bij ons kun je tegelijk tot 500.000 YouTube Short Likes kopen. Let er wel op dat je een hoeveelheid aan Short Likes koopt die in verhouding liggen met je profiel. Bijvoorbeeld: Het is onrealistisch om 500.000 Short Likes te kopen, als je nog niet zo veel abonnees of views hebt.

Jazeker, wij bieden naast YouTube ook diensten aan voor onder andere social media platformen zoals TikTok, Instagram, Spotify en meer! Bekijk ons totaaloverzicht bovenaan de pagina om te zien welke diensten wij aanbieden voor welke sociale media platformen.

YouTube is een van de populairste sociale mediaplatforms. Dagelijks bedraagt het aantal YouTube bezoekers ver boven de 100 miljoen. De perfecte plek dus om jouw content onder de aandacht te brengen door een groot aantal Likes te krijgen op jouw Shorts.

Naast Short Likes, kun je bij ons ook terecht voor het kopen van Short ViewsNederlandse Views en Abonnees kopen voor je YouTube account.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Tommee

  Jullie zijn top. Ik heb mijn bestelling ontvangen.

  27 juni 2024
 • Avatar

  Sandra

  Ontvangen!

  20 juni 2024
 • Avatar

  Jozef

  Top

  21 mei 2024
 • Avatar

  Miguel

  Betrouwbare site.

  Likes gekocht. Ik ben blij dat mijn bestelling op tijd is geleverd.

  14 mei 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service