YouTube Shorts Views

Vanaf  0,49

Je staat op het punt om ✅ shorts views te kopen voor je YouTube account. 99Likes.nl staat garant voor👍

🔥Kwalitatieve shorts views & organische groei
🔥Snelle levering & betrouwbare service
🔥Veilig & discreet

Je social media groeien is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij onze 🏆 service. Kies het aantal shorts views dat jij wilt, na betaling worden de shorts views direct 🚀 geleverd.

Selecteer hier het aantal views dat jij wilt kopen om jouw YouTube short te laten groeien
Veel gestelde vragen

Het kopen van Likes voor je YouTube Shorts kun je al doen voor € 0,49 voor 100 Short Views. Wil je meer Short Views? Klik dan op “Kies een optie” onder “Aantal” in de bestelpagina hierboven om te zien welke opties er allemaal zijn inclusief prijzen. Bovendien krijg je bij een aankoop vanaf 10 euro een 10% korting op de gehele bestelling!

Het kopen van onze Short Views brengt als voordeel met zich mee dat je profiel er populair en tevens professioneel uitziet. Met onze kwalitatief hoogstaande Short Views, onderscheid je jouw YouTube profiel ten opzichte van anderen.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • IDeal
 • Bancontact
 • Bankwire
 • EPSEPS
 • Sofort

Naast het kopen van Short Views bij 99Likes.nl, zijn er meerdere manieren om meer Views te ontvangen op je YouTube Shorts. We sommen er hieronder 5 voor je op:

 1. Focus op de eerste seconden
 2. Houd het simpel en direct
 3. Creëer interactie
 4. Maak gebruik van een verticale video mobiel kijkersgemak
 5. Wees uniek

Bij ons kun je tegelijk tot 1.000.000 YouTube Short Views kopen. Let er wel op dat je een hoeveelheid aan Short Views koopt die in verhouding liggen met je profiel. Bijvoorbeeld: Het is onrealistisch om 1.000.000 Short Views te kopen, als je nog niet zo veel abonnees of Likes hebt.

Jazeker, wij bieden naast YouTube ook diensten aan voor onder andere social media platformen zoals TikTok, Instagram, Spotify en meer! Bekijk ons totaaloverzicht bovenaan de pagina om te zien welke diensten wij aanbieden voor welke sociale media platformen.

YouTube is een van de populairste sociale mediaplatforms. Dagelijks bedraagt het aantal YouTube bezoekers ver boven de 100 miljoen. De perfecte plek dus om jouw content onder de aandacht te brengen door een groot aantal Views te krijgen op jouw Shorts.

Naast Short Views, kun je bij ons ook terecht voor het kopen van Short LikesNederlandse Views en Abonnees kopen voor je YouTube account.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Gilda

  Ik koop nog 10000

  27 juni 2024
 • Avatar

  Kelvin

  Bedankt voor de views.

  21 juni 2024
 • Avatar

  Coco

  Snel. De prijzen zijn top.

  30 mei 2024
 • Avatar

  Javier

  Top hoor

  17 mei 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service