Instagram Likes

Vanaf  0,79

Je staat op het punt om ✅ likes te kopen voor je Instagram account. 99Likes.nl staat garant voor👍

🔥Kwalitatieve likes & organische groei
🔥Snelle levering & betrouwbare service
🔥Veilig & discreet

Je social media groeien is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij onze 🏆 service. Kies het aantal likes dat jij wilt, na betaling worden de likes direct 🚀 geleverd.

Vul hier je Instagram gebruikersnaam in, druk op enter of de knop "Media ophalen" en selecteer daarna de foto/video waar je het product op wilt ontvangen.
Lukt het niet? Klik dan hier om handmatig een URL in te voeren.
Selecteer hier het aantal likes dat jij wilt kopen om jouw Instagram foto of video te laten groeien

Als je jouw persoonlijke profiel snel en effectief wilt laten groeien op Instagram is het kopen van Likes een goede methode om je online zichtbaarheid te vergroten en meer betrokkenheid te genereren. 99likes.nl biedt je de mogelijkheid om likes op je content te krijgen, wat kan leiden tot meer organische groei en een sterkere online reputatie.

Legaal en veilig Instagram Likes kopen

Het kopen van likes is volkomen legaal. Er is geen specifieke wetgeving die dit verbiedt. Onze diensten zijn van hoge kwaliteit. Hoewel het kopen van likes geen garantie is voor succes, kan het, in combinatie met actieve betrokkenheid bij je volgers, aanzienlijk bijdragen aan het organisch opbouwen van je volgers aantallen.

Klanttevredenheid over het kopen van Insta Likes

Bij 99likes.nl staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden een snelle en betrouwbare levering, concurrerende prijzen, en diverse pakketten die passen bij jouw behoeften en budget. Ons doel is jou te helpen om succesvol te zijn op Instagram.

Hoe werkt het?

Het bestellen van likes is eenvoudig. Voor mobiele apparaten: Selecteer de drie stipjes rechtsboven in de homepage, en kies ‘Instagram’ en vervolgens ‘Instagram Likes’. Vul dan je gebruikersnaam in en kies het aantal insta Likes dat je wilt. Vanaf een laptop of computer kun je direct de URL van de post kopiëren.

Snelle levering

De levertijd varieert afhankelijk van het aantal bestelde likes, maar we streven ernaar om de likes zo snel mogelijk zichtbaar te maken bij je post.

Voor Nederlandse bedrijven, influencers

Het is belangrijk om te weten dat likes kopen als bedrijf en influencers in strijd is met de Instagram-richtlijnen. De Autoriteit Consument Markt (ACM) waarschuwt dat het misleidend kan zijn voor consumenten. We adviseren onze klanten om zich bewust te zijn van deze richtlijnen.

Diverse opties beschikbaar

Of je nu kleine aantallen likes wilt voor je posts of Likes voor Instagram Reels, onze diensten bieden diverse opties zoals Instagram Volgers en Reacties, variërend van 20 tot 100.000 likes. Kies het pakket dat het beste bij je past en zie je profiel groeien.

Veel gestelde vragen

Het kopen van Likes voor Instagram kun je al doen voor 0,79 voor 50 Likes. Wil je meer Likes? Klik dan op “Kies een optie” onder “Aantal” in de bestelpagina hierboven om te zien welke opties er allemaal zijn inclusief prijzen. Bovendien krijg je bij een aankoop vanaf 10 euro een 10% korting op de gehele bestelling!

Bij ons kun je tegelijk tot 100.000 Instagram Likes kopen. Let er wel op dat je een hoeveelheid aan Likes koopt die in verhouding liggen met je account. Bijvoorbeeld: Het is onrealistisch om 100.000 Likes te kopen, als je nog niet zo veel volgers hebt. Je kunt bij ons ook meer volgers kopen.

Het kopen van onze Likes brengt als voordeel met zich mee dat je profiel er populair en tevens professioneel uitziet. Met onze kwalitatief hoogstaande Likes, onderscheid je jouw Instagram profiel ten opzichte van anderen.

Jazeker, wij bieden naast Instagram ook diensten aan voor onder andere social media platformen zoals TikTok, Youtube, Spotify en meer! Bekijk ons totaaloverzicht bovenaan de pagina om te zien welke diensten wij aanbieden voor welke sociale media platformen.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • IDeal
 • Bancontact
 • Bankwire
 • EPSEPS
 • Sofort

Instagram is een van de populairste sociale mediaplatforms. Met bijna 1,3 miljard gebruikers wereldwijd, is dit de perfecte plek om jezelf of jouw content onder de aandacht te brengen door een groot aantal Likes te krijgen op jouw posts.

Naast het kopen van Likes bij 99Likes.nl, zijn er meerdere manieren om meer Likes te ontvangen op Instagram. We sommen er hieronder 5 voor je op:

 1. Maak unieke content
 2. Maak gebruik van de juiste hashtags
 3. Zorg voor foto’s van hoge kwaliteit
 4. Koppel je Instagram account aan andere sociale media
 5. Werk samen met influencers

Je kunt de Instagram Likes gebruiken voor zowel Instagram foto’s en video’s. Instagram reels Likes kun je apart bestellen.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Joan

  Nog geen 3 keer likes gekocht en ik krijg dagelijks meer dan 1k. Super

  5 juli 2024
 • Avatar

  Wells

  Best decision ever.

  3 juni 2024
 • Avatar

  Jordy

  Echt goed

  Echt leuk. De likes zijn echt.

  15 mei 2024
 • Avatar

  Tasha

  Goed

  Goede sites met een geweldige service.

  9 mei 2024
 • Avatar

  Stace

  Likes kopen

  Nog meer likes gekocht.

  2 mei 2024
 • Avatar

  Stacy

  Koop likes

  Ik koop vaak likes voor mijn account.

  25 april 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service