Hoe verdien je Twitch drops?

Twitch biedt regelmatig leuke mogelijkheden voor kijkers om beloningen te verdienen in de vorm van Twitch drops. Of je nu op zoek bent naar exclusieve in-game items voor je favoriete spellen zoals “Rust,” “Hogwarts Legacy,” en “Diablo 4,” of gewoon op zoek bent naar een extraatje in “Sea of Thieves,” Twitch drops kunnen een geweldige manier zijn om je gameplay-ervaring te verbeteren. In dit artikel vertellen we wat Twitch drops zijn en hoe je ze kunt verdienen.

Wat zijn Twitch Drops?

Twitch drops zijn beloningen die worden uitgedeeld aan kijkers van geselecteerde Twitch-streams. Deze beloningen kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder in-game items, cosmetica, valuta of andere content. Het unieke van Twitch drops is dat ze automatisch worden toegekend aan kijkers die voldoen aan bepaalde criteria, zoals het live bekijken naar een stream gedurende een bepaalde periode of deelnemen aan specifieke acties die door de streamer of game-ontwikkelaar zijn gespecificeerd.

Hoe verdien Je Twitch Drops?

Het verdienen van Twitch drops vereist een aantal stappen om in aanmerking te komen voor de beloningen. Hier zijn enkele algemene stappen die je kunt nemen om Twitch drops te verdienen:

1. Zorg dat je bent ingelogd op Twitch: Om in aanmerking te komen voor Twitch drops, moet je ingelogd zijn op je Twitch-account terwijl je naar de stream kijkt waarin de drops worden aangeboden.

2. Link je Twitch-account aan het spel: Sommige Twitch drops vereisen dat je je Twitch-account koppelt aan je account voor het betreffende spel. Dit kan meestal worden gedaan via de instellingen op zowel Twitch als het gameplatform.

3. Volg de instructies van de streamer: Streamers en game-ontwikkelaars zullen vaak specifieke instructies geven over hoe je in aanmerking kunt komen voor Twitch drops tijdens hun streams. Deze instructies kunnen variëren van het bekijken van de stream gedurende een bepaalde tijd tot het actief deelnemen aan in-game activiteiten.

4. Blijf kijken: In sommige gevallen worden Twitch drops automatisch toegekend aan Twitch volgers die gedurende een bepaalde periode naar een stream kijken. Zorg er daarom voor dat je actief blijft kijken om geen beloningen te missen.

Populaire games met Twitch Drops

Enkele populaire games die regelmatig Twitch drops aanbieden, zijn onder andere:

Rust: Een survival game waarin spelers moeten vechten om te overleven in een meedogenloze open wereld.
Hogwarts Legacy: Een RPG die zich afspeelt in de tovenaarswereld van Harry Potter.
Diablo 4: De langverwachte nieuwe titel in de Diablo-serie, bekend om zijn duistere sfeer en intense actie.
Sea of Thieves: Een avontuurlijke piratengame waarin spelers op zoek gaan naar schatten en de zeeën bevaren.

Joris Veldman

Social Media Expert voor 99Likes.nl. Ik leer jou op 99likes alles over social media. Of je nu je wachtwoord vergeten bent bij TikTok of meer volgers wilt via Instagram, ik heb de antwoorden. Heb je zelf vragen? Neem gerust contact met mij op.

Help ons ook eens viraal gaan!

In dit artikel
Onze producten
Ook interessant