Wat is LinkedIn Learning?

LinkedIn Learning is een educatief platform van LinkedIn en helpt gebruikers om nieuwe vaardigheden aan te leren en bestaande kennis te verdiepen. In dit artikel verkennen we de kenmerken van LinkedIn Learning, hoe het kan helpen bij het vergroten van LinkedIn volgers, connecties en likes, en waarom het een waardevolle investering is voor je carrière.

Wat is LinkedIn Learning?

LinkedIn Learning is een online leerplatform dat duizenden cursussen en video-tutorials biedt. Dit platform wordt mogelijk gemaakt door experts uit verschillende gebieden zoals zakelijk, creatief en technologische vaardigheden. Het platform is gekoppeld aan je LinkedIn-profiel, waardoor het leren direct is gekoppeld aan je professionele identiteit en carrièredoelen.

Toegang tot vele cursussen

Van programmeren en webontwikkeling tot marketingstrategieën en projectmanagement, LinkedIn Learning biedt een breed aanbod aan cursussen om aan verschillende leerbehoeften te voldoen. Deze cursussen zijn ontworpen om praktische kennis en vaardigheden te bieden die onmiddellijk in de praktijk kunnen worden gebracht.

Voordelen van LinkedIn Learning

Verbeteren van professionele vaardigheden

LinkedIn Learning stelt je in staat om je professionele vaardigheden voortdurend te verbeteren. Door nieuwe vaardigheden te leren en bestaande te verbeteren, vergroot je je waarde als professional en verbreed je je carrièremogelijkheden.

Gepersonaliseerde leerervaring

Het platform biedt gepersonaliseerde cursusaanbevelingen gebaseerd op je bestaande vaardigheden, huidige functie en toekomstige carrièreambities. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat je leert wat het meest relevant is voor je professionele groei.

Professioneel netwerk

Vergroten van LinkedIn Volgers en Connecties

Door cursussen te volgen en nieuwe vaardigheden te verwerven, kun je waardevolle inzichten delen en discussies starten binnen je netwerk. Dit niet alleen versterkt je professionele reputatie, maar kan ook leiden tot meer LinkedIn volgers en meer LinkedIn connecties.

Verhoog je betrokkenheid op LinkedIn

Het delen van certificaten en voltooiingen van cursussen op je LinkedIn-profiel kan leiden tot meer zichtbaarheid en erkenning binnen je netwerk, wat resulteert in meer LinkedIn likes en interacties. Deze betrokkenheid kan verdere deuren openen voor professionele kansen en samenwerkingen.

Joris Veldman

Social Media Expert voor 99Likes.nl. Ik leer jou op 99likes alles over social media. Of je nu je wachtwoord vergeten bent bij TikTok of meer volgers wilt via Instagram, ik heb de antwoorden. Heb je zelf vragen? Neem gerust contact met mij op.

Help ons ook eens viraal gaan!

In dit artikel
Onze producten
Ook interessant