Wat is SnapChat Plus?

Snapchat blijft innoveren met nieuwe diensten en functies. Een van de meest recente toevoegingen is Snapchat Plus, ook bekend als Snapchat+. Deze premium versie van Snapchat biedt je exclusieve functies en verbeterde ervaringen. In dit artikel verkennen we wat Snapchat Plus is, wat je ermee kunt doen, en hoe je het kunt herkennen bij andere gebruikers.

Wat kan je met Snapchat Plus?

Snapchat Plus is een abonnementsservice die extra functies biedt bovenop de standaard Snapchat-ervaring. Gebruikers die kiezen voor Snapchat Plus krijgen toegang tot exclusieve Snapchat plus functies die niet beschikbaar zijn voor reguliere gebruikers. Deze functies zijn ontworpen om de interactie op het platform te verrijken en meer gepersonaliseerde opties te bieden.

Exclusieve Snapchat Plus functies

Enkele van de meest opvallende Snapchat+ functies zijn:

Ghost trails op de Snap map: Hiermee kun je zien waar je vrienden de afgelopen 24 uur zijn geweest, mits zij deze functie ook hebben ingeschakeld.
Beste vrienden forever (BFF): Je kunt één vriend markeren als je #1 BFF.
Exclusieve Snapchat icons: Snapchat Plus-gebruikers hebben toegang tot speciale pictogrammen voor hun profiel.
Story rewatch indicator: Hiermee kun je zien hoe vaak je verhalen zijn herbekeken.

Deze functies bieden je een meer uitgebreide en interactieve Snapchat-ervaring, waardoor je sociale interacties op nieuwe manieren kunt uitbreiden.

Snapchat Plus kopen

Om toegang te krijgen tot deze exclusieve functies, moet je Snapchat Plus wel kopen. Dit kan via de app zelf:

1. Open Snapchat en ga naar je profielpagina.
2. Tik op de ‘Snapchat+ banner’, meestal te vinden net onder je Snap Score.
3. Volg de instructies om je abonnement te starten.

De kosten van Snapchat Plus variëren afhankelijk van de regio waar je woont, maar het biedt een maandelijks of jaarlijks betaalplan dat automatisch vernieuwd wordt.

Hoe zie je of iemand Snapchat Plus heeft?

Profielen van Snapchat+ leden zijn vaak gemarkeerd met speciale symbolen of badges die ze onderscheiden van niet-betalende gebruikers. Dit kan een manier zijn om te zien of vrienden het abonnement hebben genomen en toegang hebben tot de extra functies.

Conclusie

Snapchat Plus biedt een uitgebreide ervaring met nieuwe en exclusieve functies die ontworpen zijn om de manier waarop mensen communiceren en interactie hebben op het platform te verbeteren. Of je nu meer wilt weten over de locaties van je vrienden, exclusieve badges wilt gebruiken, of inzicht wilt in wie je verhalen opnieuw bekijkt, Snapchat+ biedt al deze functies tegen een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding. Het is een aantrekkelijke optie voor degenen die meer uit hun Snapchat-ervaring willen halen, meer Snapchat volgers nastreven of bezig zijn om meer views voor hun SnapChat content te genereren.

Joris Veldman

Social Media Expert voor 99Likes.nl. Ik leer jou op 99likes alles over social media. Of je nu je wachtwoord vergeten bent bij TikTok of meer volgers wilt via Instagram, ik heb de antwoorden. Heb je zelf vragen? Neem gerust contact met mij op.

Help ons ook eens viraal gaan!

In dit artikel
Onze producten
Ook interessant