Groei jouw tiktok account

We kunnen niet allemaal voltreffers scoren met onze posts, video’s of streams. Maar door je sociale media bereik te vergroten, vergroot jij daarmee de kans om viral te gaan. 99Likes.nl ka je daarbij helpen, dus kijk zeker wat wij voor diensten aanbieden om jouw social media kanaal naar keuze te boosten! 

Waarom 99Likes.nl gebruiken?

Niet goed geld terug
Kwalitatief hoogstaand
Een grote stap naar een groter bereik

99Likes.nl | Blogs

Pinterest

Hoe werkt Pinterest?

Pinterest is een platform voor het ontdekken, delen en organiseren van inspirerende ideeën en visuele content. Of je nu op zoek bent naar recepten, mode-inspiratie, huisdecoratie-ideeën of creatieve DIY-projecten, Pinterest biedt een schat aan inspiratie

Lees verder »
Pinterest

Hoe oud moet je zijn voor Pinterest?

Pinterest is een populair platform voor het ontdekken en delen van ideeën, inspiratie en creativiteit. Maar hoe oud moet je eigenlijk zijn om Pinterest te gebruiken? In dit artikel leggen we de leeftijdsbeperkingen van Pinterest

Lees verder »
Telegram

Wat is Telegram X?

Telegram X is een alternatieve versie van de populaire berichten-app Telegram, ontwikkeld door het Telegram-team zelf. In dit artikel gaan we dieper in op wat Telegram X precies is, hoe het verschilt van de originele

Lees verder »
Telegram

Wat is Telegram?

Telegram is een populaire berichten-app die bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface met een sterke focus op privacy. In dit artikel gaan we dieper in op wat Telegram is, hoe je het kunt gebruiken op

Lees verder »
Telegram

Hoe werken Telegram groepen?

Telegram staat bekend om zijn veelzijdigheid en functies, waaronder de mogelijkheid om deel te nemen aan groepen. Maar hoe werken Telegram groepen eigenlijk? In dit artikel verkennen we de werking van Telegram groepen, hoe je

Lees verder »
SoundCloud

Wat is Go+ op Soundcloud?

Als je een muziekliefhebber bent, is de kans groot dat je bekend bent met SoundCloud. Maar ben je ook bekend met SoundCloud Go+? Hier ontdek je wat SoundCloud Go+ inhoudt, wat de voordelen ervan zijn

Lees verder »

FAQ

Aan het aantal bestellingen die wij ontvangen te zien, is het heel populair onder social media gebruikers om hun account aan te vullen met meer likes, volgers, viewers etc. Het voorziet je namelijk van de mogelijkheid om een groter bereik te bewerkstelligen met alle bijbehorende voordelen van dien. 

Ons aanbod is veelzijdig. Zo kun je likes kopen voor je posts en video’s, volgers voor je profiel, views voor je streams en nog veel meer. En dat allemaal voor je social media-accounts naar keuze. Kies het socialmediaplatform waar jij meer bereik voor wilt creëren en kies de opties die jij wenst.

Als je echt serieus werk wilt maken van je sociale media, kun je eigenlijk niet achterwegen blijven. Iedereen doet het namelijk. Beroemde mensen hebben door hun bekendheid al miljoenen volgers, maar ooit afgevraagd hoe onbekende mensen zo’n groot bereik kunnen halen? Juist, velen bereiken dit door het kopen van likes, volgers, views etc.

In principe is er geen maximum op het aantal likes dat je kunt kopen. Datzelfde geldt voor volgers, views etc. We raden je wel aan om voor jezelf na te gaan of het verstandig is om in een keer heel veel likes te kopen. Heb jij bijvoorbeeld nog niet zo veel volgers, dan kan het er raar uitzien als je ineens heel veel likes hebt. Koop daarom gestaag je likes, volgers of views in voor een zo realistisch mogelijk beeld van jouw social media-account.

Door likes te kopen, creëer jij meer aandacht voor je social media-account. Zo kom je eerder in aanbevelingen te staan voor nieuwe volgers. Samen met views en volgers hebben likes een groot aandeel in het vergroten van je online bereik.

Net zoals bij het kopen van likes, zorgt meer volgers van je social media-account er voor dat je online bereik vergroot wordt. Het hebben van volgers zorgt er voor dat jouw profiel beter zichtbaar is online. Hierdoor heb je meer bereik. Zonder het kopen van volgers, kan het lastig zijn om andere socialmediagebruikers voor te blijven met het risico dat jouw profiel ondersneeuwt.

Ja, het is toegestaan om likes, volgers of views te kopen. Er is geen regelgeving die dit verbiedt. Het is echter goed om te weten dat de sociale media bedrijven dit zelf proberen tegen te gaan. Zo proberen is inactieve account op te sporen en te verwijderen.

Wij houden jouw gegevens geheim, zodat alleen jij weet dat je views, volgers of likes hebt gekocht. Niemand zal weten dat jouw social media-account is gegroeid door het kopen van views, likes of volgers. Wij gaan zo authentiek mogelijk te werk, zodat de nieuwe volgers, views of likes er echt uit zien.

Deze klanten zijn je al voorgegaan

Sander
Sander
Lees verder
De niet goed geld terug garantie was voor mij de reden om in zee te gaan met 99likes.nl. Uiteindelijk heb je het niet nodig, maar het is toch fijn om deze toezegging te hebben want het toont de betrouwbaarheid aan van de site.
Samantha
Samantha
Lees verder
Ik raad 99likes.nl van harte aan aan iedereen die meer bereik wils van zijn of haar socials. Ik dacht dat ik de limiet wel had bereikt op de "normale" manier, maar 99likes heeft mijn ogen geopend en het is een welkome investering geweest. Ik kom snel weer terug!
Jody
Jody
Lees verder
Ik ben tevreden met mijn aankoop en pluk er al de nodige vruchten van af. Ik ben nu aan het kijken hoe het verder gaat en kom dan weer terug als het moment weer daar is. Let er wel op dat je niet in een keer te veel likes of volgers koopt, vooral als je nog niet zo veel bereik hebt als ik. Je moet een lange termijn strategie aanhouden.
Long
Long
Lees verder
Had me altijd afgevraagd hoe nietszeggende mensen toch een groot bereik kunnen hebben maar nu weet ik het. Soms moet je de regels wat buigen om mee te kunnen doen op hoog niveau en dat is exact waarom ik overstag ben gegaan met het kopen van nieuwe volgers. Het doet echt wonderen!
Froukje
Froukje
Lees verder
Via 99Likes.nl heb ik in eerste instantie volgers gekocht en daarna ook likes om mijn profiel er zo echt mogelijk uit te laten zien. Het is als een soort sneeuwbaleffect want neppe volgers en likes zorgen voor meer echte volgers en likes wat ook weer voor meer volgers en likes zorgt. Als je het goed doet, hoef je dus maar 1 x of om de zoveel tijd weer ff wat te kopem aan de hand van het doel dat je wilt bereiken.