Hoe gebruik je de YouTube repeat functie?

Soms ontdek je content die je een paar keer op rij wilt bekijken of beluisteren. Of het nu gaat om je favoriete muziekvideo, een leerzame tutorial, of een inspirerende speech, soms is één keer simpelweg niet genoeg. Gelukkig heeft YouTube functies zoals “YouTube repeat” die het mogelijk maken om video’s automatisch te herhalen. In dit artikel leg ik je uit hoe je de repeat functie op YouTube kunt gebruiken, zodat je nooit meer handmatig hoeft terug te klikken om je favouriete content opnieuw af te spelen.

Wat is de YouTube repeat functie?

De “YouTube repeat” functie stelt gebruikers in staat om een video automatisch te herhalen zodra deze eindigt. Dit is bijzonder handig voor het luisteren naar muziek of voor het bekijken van video’s waar je gedetailleerd aandacht aan moet besteden. Met deze functie hoef je niet steeds handmatig de play-knop te drukken om een video opnieuw te starten.

Hoe activeer je YouTube repeat?

Stap 1: Kies je Video
Open YouTube en selecteer de video die je wilt bekijken. Dit kan elke video zijn die beschikbaar is op het platform.

Stap 2: Activeer Repeat
Eenmaal de video aan het spelen is, klik je met de rechtermuisknop op de video. Er verschijnt een contextmenu waar je de optie “Loop” of “Herhalen” kunt selecteren. Door hierop te klikken, activeer je de “repeat YouTube” functie.

Stap 3: Geniet van continu spelen
Zodra de functie is geactiveerd, zal de video automatisch herstarten zodra deze eindigt, waardoor je video in feite op “YouTube on repeat” staat. Je kunt deze functie op elk gewenst moment deactiveren door nogmaals met de rechtermuisknop te klikken en de optie “Loop” of “Herhalen” uit te schakelen.

YouTube repeated voor verschillende apparaten

Het activeren van “YouTube repeated” is mogelijk op zowel desktopcomputers als mobiele apparaten. Hoewel de stappen op een mobiel apparaat enigszins kunnen verschillen, is de basisfunctionaliteit hetzelfde. Op mobiele apparaten kun je vaak via het menu dat verschijnt bij het klikken op het videoscherm, dezelfde opties vinden.

Problemen oplossen met YouTube on repeat

Soms kan het voorkomen dat “YouTube on repeat” niet lijkt te werken. Dit kan te maken hebben met browserproblemen, verouderde app-versies, of problemen met specifieke video’s waarbij de herhaalfunctie niet wordt ondersteund. Zorg ervoor dat je app of browser up-to-date is om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken.

Krijg meer relevante video’s aangeraden

De repeat functie van YouTube is een handige functie om je favoriete video’s onafgebroken te bekijken of beluisteren. Of je nu studeert, werkt of ontspant, “youtube repeat” zorgt ervoor dat je entertainment of educatieve content continu doorloopt. Als je een bepaalde video op repeat zet, vind je deze video waarschijnlijk leuk. Overweeg dan zeker om de video te liken of om je te abonneren op dat YouTube kanaal, zodat je relevante content in je aanbevelingen krijgt!

Joris Veldman

Social Media Expert voor 99Likes.nl. Ik leer jou op 99likes alles over social media. Of je nu je wachtwoord vergeten bent bij TikTok of meer volgers wilt via Instagram, ik heb de antwoorden. Heb je zelf vragen? Neem gerust contact met mij op.

Help ons ook eens viraal gaan!

In dit artikel
Onze producten
Ook interessant