TikTok storing

Dagelijks beleven we met zijn allen veel plezier van TikTok, maar soms krijgen we helaas te maken met momenten waarop TikTok hapert of zelfs helemaal niet meer werkt. In deze blog benoemen we een aantal bekende problemen en storingen waar je mee te maken kunt krijgen en bespreken we een aantal stappen die je kunt doorlopen om de problemen mogelijk op te lossen. 

Verschillende TikTok storingen

1. Serverstoringen
Serverstoringen zijn een van de meest voorkomende problemen waar TikTok-last van hebben. Dit gebeurt wanneer de servers van TikTok overbelast raken door een hoog aantal gebruikers op hetzelfde moment. Hierdoor kunnen video’s traag laden waardoor je ze niet kunt zien of kunnen gebruikers helemaal geen toegang krijgen tot de app.

2. Inlogproblemen
Een ander veelvoorkomend probleem zijn inlogproblemen. Sommige gebruikers melden dat ze niet kunnen inloggen op hun TikTok-account of dat ze steeds worden uitgelogd. Dit kan frustrerend zijn, vooral als je favoriete TikTok-content wilt bekijken of zelf video’s wilt uploaden. 

3. Video’s die niet laden
Video’s die niet laden kan te maken hebben met een trage internetverbinding of een probleem aan de kant van TikTok zelf. Soms kunnen video’s vastlopen en steeds opnieuw bufferen, wat de kijkervaring verpest en de kans dat je Likes krijgt op dat moment, neemt uiteraard drastisch af.

Wat kun je doen tegen TikTok storingen?

Het kan behoorlijk vervelend zijn om met TikTok storingen te maken te krijgen, maar hier zijn een paar stappen die je kunt volgen die mogelijk een oplossing bieden:

1. Controleer je internetverbinding: Voordat je TikTok de schuld geeft, controleer je jouw internetverbinding. Soms is een trage internetverbinding de boosdoener.

2. Update de app: Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van TikTok hebt geïnstalleerd. Updates bevatten vaak bugfixes die problemen kunnen oplossen.

3. Herstart de app: Soms kan het simpelweg afsluiten en opnieuw opstarten van de TikTok-app het probleem al oplossen.

4. Controleer de statuspagina van TikTok: TikTok heeft een statuspagina waar je kunt controleren of er bekende storingen zijn. Dit kan je helpen te begrijpen of het probleem aan hun kant ligt.

Storingen zijn tijdelijk

Onthoud goed dat storingen altijd maar tijdelijk zijn. Ze zijn vervelend, maar helaas kunnen ze van tijd tot tijd optreden. Het is goed te weten dat TikTok er alles aan doet om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Probeer dus geduldig te blijven en de hierboven genoemde stappen te volgen om te kijken of je het zelf al kunt oplossen. Je bent niet de enige die hinder ondervindt van de storing. Wanneer er een algemene TikTok storing optreed, heeft elke gebruikers waaronder je volgers daar last van.

Joris Veldman

Social Media Expert voor 99Likes.nl. Ik leer jou op 99likes alles over social media. Of je nu je wachtwoord vergeten bent bij TikTok of meer volgers wilt via Instagram, ik heb de antwoorden. Heb je zelf vragen? Neem gerust contact met mij op.

Help ons ook eens viraal gaan!

In dit artikel
Onze producten
Ook interessant