Hoe je gratis YouTube views krijgt

Het verkrijgen van gratis YouTube views is een doel voor veel content creators. Het kan een uitdaging zijn, maar met de juiste strategieën is het zeker mogelijk om je kijkersaantallen te verhogen zonder kosten. In dit artikel bespreken we verschillende methoden om je video’s organisch te laten groeien, zodat je niet afhankelijk bent van youtube views kopen. We zullen ook tips geven over het vergroten van youtube likes en youtube abonnees.

Optimaliseer je video’s voor zoekmachines

Een van de belangrijkste stappen om meer gratis YouTube views te krijgen, is het optimaliseren van je video’s voor zoekmachines (SEO). Door je content vindbaar te maken, trek je meer organische kijkers aan.

 1. Gebruik van zoekwoorden: Identificeer relevante zoekwoorden voor je video en verwerk deze in de titel, beschrijving en tags. Bijvoorbeeld, als je een kookvideo maakt, zorg dan dat termen zoals “gemakkelijke recepten” en “kooktips” prominent aanwezig zijn.
 2. Pakkende titels en beschrijvingen: Zorg ervoor dat je titels aantrekkelijk en beschrijvend zijn. De beschrijving moet een samenvatting geven van de inhoud van de video en belangrijke zoekwoorden bevatten.
 3. Tags en categorieën: Gebruik relevante tags en selecteer de juiste categorie voor je video’s. Dit helpt YouTube om je content aan de juiste doelgroep te tonen.

Maak boeiende en deelbare content

Het creëren van hoogwaardige, boeiende content is cruciaal voor het verkrijgen van meer views. Hoe interessanter je video’s zijn, hoe groter de kans dat kijkers ze zullen delen.

 1. Kwaliteit boven kwantiteit: Focus op het maken van inhoud van hoge kwaliteit die waarde biedt aan je kijkers. Dit kan educatief, vermakelijk of inspirerend zijn.
 2. Vertel een verhaal: Mensen houden van verhalen. Probeer een narratief te creëren in je video’s dat de kijkers betrokken houdt van begin tot eind.
 3. Call-to-action: Moedig je kijkers aan om je video te liken, te delen en te abonneren op je kanaal. Dit kan aan het einde van je video, maar ook subtiel tijdens de video.

Promoot je video’s op sociale media

Sociale media platforms zijn een geweldige manier om je video’s te promoten en gratis YouTube views te krijgen.

 1. Deel op verschillende platforms: Plaats je video’s op Facebook, Twitter, Instagram en andere relevante platforms om je bereik te vergroten.
 2. Gebruik van groepen en communities: Sluit je aan bij groepen en communities die relevant zijn voor je content en deel je video’s daar. Dit kan leiden tot een aanzienlijke toename in views.
 3. Samenwerken met andere creators: Samenwerkingen kunnen je helpen een breder publiek te bereiken. Werk samen met andere YouTubers die een vergelijkbare doelgroep hebben.

Betrek je publiek en bouw een community

Het opbouwen van een loyale community kan je helpen om meer gratis views te krijgen.

 1. Reageer op reacties: Neem de tijd om te reageren op de reacties onder je YouTube video’s. Dit stimuleert betrokkenheid en moedigt kijkers aan om terug te komen.
 2. Live streams: Live streaming kan een geweldige manier zijn om direct met je publiek te communiceren. Dit kan ook helpen om youtube likes en youtube abonnees te verhogen.
 3. Maak een uploadschema: Consistentie is belangrijk. Zorg ervoor dat je regelmatig nieuwe video’s uploadt, zodat je kijkers weten wanneer ze nieuwe content kunnen verwachten.

Het verkrijgen van gratis YouTube views vergt tijd, inspanning en strategie. Door je video’s te optimaliseren, boeiende content te maken, sociale media te gebruiken en een community op te bouwen, kun je je kijkersaantallen organisch laten groeien. Hoewel youtube views kopen een snelle oplossing kan lijken, biedt het op de lange termijn meer voordelen om je views op een natuurlijke manier te vergroten. Vergeet niet om ook te focussen op het verkrijgen van youtube likes en youtube abonnees om je kanaal verder te laten groeien.

Joris Veldman

Social Media Expert voor 99Likes.nl. Ik leer jou op 99likes alles over social media. Of je nu je wachtwoord vergeten bent bij TikTok of meer volgers wilt via Instagram, ik heb de antwoorden. Heb je zelf vragen? Neem gerust contact met mij op.

Help ons ook eens viraal gaan!

In dit artikel
Onze producten
Ook interessant